Overnatning i Kerteminde

Der er mange valgmuligheder, når det handler om overnatningssteder i Kerteminde-området. Fra det helt primitive til det mest luksuriøse. Alt fra shelters, camping, glamping, B&B og vandrehjem til ferieboliger, spa, kroer og hoteller. 

Efter en lang og begivenhedsrig dag med masser af oplevelser, vind i håret, sand mellem tæerne og fuglefløjt i ørerne bliver det tid til at lukke øjnene og samle nye kræfter. Måske foretrækker du at blive i naturen og krybe i en sovepose i et shelter?Eller måske vil du hellere slå lejr på en af Kerteminde-områdets tre unikke campingpladser?

Er du mere til fast tag over hovedet og en god madras, er der fine bed and breakfasts eller glamping med hjemlig hygge og høj kvalitet. Ønsker du at overnatte i mere private omgivelser, byder området også på et stort udvalg af både ferielejligheder og ferieboliger. 

Ved skovene syd for Kerteminde ligger Hotel Skovpavillonen - Danhostel Kerteminde, der tilbyder overnatninger i smukke lyse værelser af forskellige typer.

Tornøes Hotel i Kerteminde by har dejlige værelser - en del med udsigt over havnen. Ønsker du en udsigt over grønne græsarealer, har du mulighed for at overnatte på Great Northern, som tilbyder et af Danmarks absolut flotteste golfanlæg og hotelværelser bygget ind i bakkerne omkring klubhuset og med Great Northern SPA som nabo.

I Munkebo ligger den gamle idylliske Munkebo Kro med sine smukke værelser lige ud til Kertinge Nor. Til alle, der har en viking i blodet, har Munkebo Kro indrettet et værelse i vikingestil, ligesom kroen tilbyder vikingemenu og vikingemadpakker.

Munkebo Kro
Fjordvej 56, 5330 Munkebo
Telefon: 65 97 40 30
Email: info@munkebokro.dk

Kerteminde Haven ved Havet
Lad dig inspirere til at opleve hele det skønne området og alt hvad vi har at byde på.

Anbefalede dagsture

Oplevelser til alle
Danmarks Jernbanemuseum i Odense
Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C
www.jernbanemuseet.dk

VisitKerteminde – en del af Erhverv & Turisme i Kerteminde

Erhverv & Turisme i Kerteminde er din fælles indgang til erhverv og turisme i hele området omkring Kerteminde.

Har du som erhvervsdrivende, borger eller turist brug for info eller rådgivning står Erhverv & Turisme i Kerteminde klar til at hjælpe dig.

oplev kerteminde

flyt til kerteminde

kerteminde erhverv

vi støtter