Shopping

Kerteminde har den største koncentration af forretninger i kommunen. I hovedgaden Langegade og i dens sidegader ligger de skulder ved skulder og frister med et stort udbud af varer. Egentlig et "stormagasin" på mange adresser.

Specialforretningerne i Kerteminde ligger alle i gadeplan. Imellem disse ligger hyggelige caféer og spisesteder, hvor man kan nyde frokost og kaffepauser. I de fleste tilfælde ejes forretningerne af ham eller hende, der står bag disken. Alle er meget opsatte på at yde den bedst mulige service, og det inkluderer gode råd om den vare, man ønsker

I Langeskov er en stor del af forretningslivet samlet under et tag i Langeskov Centret. Her kan man klare alle indkøb, og der er gode chancer for, at man får gode oplevelser med i købet, når foreningslivet arrangerer events på Center Torvet.

Shop løs i Kerteminde

I hovedgaden Langegade og i dens sidegader ligger butikkerne skulder ved skulder og frister med et stort udbud af varer. Specialforretningerne i Kerteminde ligger alle i gadeplan. Imellem disse ligger hyggelige caféer og spisesteder, hvor man kan nyde frokost og kaffepauser.

Shop løs i Langeskov

I Langeskov er en stor del af forretningslivet samlet under et tag i  Langeskov Centret . Her kan man klare alle indkøb, og der er gode chancer for, at man får gode oplevelser med i købet, når foreningslivet arrangerer events på Center Torvet.

Delikatesser i Kerteminde Haven ved Havet

Besøg gårdbutikker og lokale producenter af specielle delikatesser i Kerteminde

Indkøbsmuligheder