skip_to_main_content

Camp Hverringe

Fyn er fin og det er Camp Hverringe også. Her kan hele familien nemlig slå sig løs til lands og til vands i et af Danmarks mest solrige områder.

Med vores beliggenhed helt ud til Storebælt og med marker og skov bagved pladsen, er der her rig mulighed for at udforske naturen. Lej en cykel eller måske et af vores SUP boards?

Nyd de lækre familie baderum. Glæd jer over de flotte faciliteter: De lækre køkkener skaber gode rammer for dejlig sommermad. Og med varme i gulvet i alle bygningerne kan både fødder og badetøj blive varmet op i en fart. Så pak taskerne og lad hverdagen blive hjemme. Nu er der lagt op til en ferie for livet for hele familien.

...på stranden
"Børn må være meget overbærende overfor voksne", hedder det i det skønne eventyr "Den lille Prins" med en henvisning til de voksnes alvor. Men på Camp Hverringe står ferien først og fremmest i børnenes tegn. Her er f.eks. direkte adgang til vores egen børnevenlige strand, hvor der både er plads til det første møde med havet - og til vild leg med strandvolley og vandtrampolin.

...og ved poolen
Den opvarmede pool er også et sikkert sommerhit for alle vandhunde. Her kan børnene boltre sig i to børnebassiner, hvor vandet altid er dejligt varmt. Og med et stort bassin er der naturligvis også plads til de voksne.