Kerteminde Nord

En halvø, en hel verden for sig

Kertemindes nordlige del, halvøen Hindsholm, er med sine idylliske landsbyer, store herregårde, kirker og smukke landskaber en verden for sig.

Halvøen indbyder til livgivende cykelture ad små snoede veje gennem smukke landsbyer og et bakket grønt landskab. Cykelstien fra Sommerbyen i Kerteminde følger den gamle jernbane mod landsbyen Taarup og videre til landsbyerne Mesinge, Dalby og slutter i Martofte.

Hindsholms mange kilometer kyststrækning indbyder til både afslapning og leg. Der er dejlige børnevenlige badestrande, masser af steder at udforske og helt mod nord, finder man det smukke Fyns Hoved, der med sine stejle klinter og stenede kyster, ligger som en majestætisk spydspids ud i Storebælt, Kattegat og Odense Fjord. Hindsholms kyster er ligeledes fyldt med unikke muligheder for lystfiskere. Uanset vind og vejr er der mulighed for at finde den helt rigtige fiskeplads.

Egnens spisesteder lever til fulde op til de idylliske omgivelser. I Måle finder du blandt andet et lille lokalt bageri med servering, samt et helt unikt røgeri med egen butik, hvor egne varer og alverdens fine delikatesser produceres og sælges. I byen Mesinge ligger en hyggelig restaurant placeret i en gamle kirke-lade.

Ud over spisesteder finder du rundt omkring på Hindsholm mange gårdbutikker og vejboder, der byder på alt lige fra frugt og grønt til kød, most og andre lokale delikatesser.

VisitKerteminde – en del af Erhverv & Turisme i Kerteminde

Erhverv & Turisme i Kerteminde er din fælles indgang til erhverv og turisme i hele Kerteminde Kommune.

Har du som turist, erhvervsdrivende eller borger brug for info eller rådgivning, står Erhverv & Turisme i Kerteminde klar til at hjælpe dig.

oplev kerteminde

flyt til kerteminde

kerteminde erhverv

vi støtter