Kerteminde Syd

Et grønt spisekammer

Den sydlige del af Kerteminde Kommune rummer dejlige naturområder, gårdbutikker, små hyggelige landsbyer og en driftig by Langeskov, med mange handelsmuligheder. Herfra forbindes kommunen med resten af Danmark via motorvej og tog.

I og omkring Langeskov ligger flere mindre landsbyer med smukke naturområder og søer, blandt andet Bytoften med en vikingeboplads og den nærliggende Rønninge Mose. I Rønninge er der både en fantastisk legeplads og mulighed for at spille golf. Nonnebo, Birkende, Rynkeby, Kølstrup er nogen af de fantastiske landsbyer, hvor man finder små unikke oplevelser.

Et særligt naturområde er Urup Dam, et område med sjældne planter og blomster og et rigt fugleliv.

Haven Syd, byder på flere spændende gårdbutikker og vejboder, som tilbyder lokale råvarer og produkter. Her er alt hvad hjertet kan begære. Planter og blomster, friske grønsager der er taget op af jorden med hånden og som sælges ved vejen. Bær, der plukkes og laves til marmelade, saft og kirsebærvin og det lokalt producerede kød og pålæg.

Hvad enten det er den smukke natur, bondegårdsoplevelsen, kunst og gallerier eller en kulinariske oplevelse, der har inspireret til at udforske Kertemindes sydlige del, så er her noget for enhver smag.

Der er to store årlige arrangementer i Langeskov, Odin Cruise & Meet, samt det store landskendte Langeskov Kræmmermarked.

Sibirens Specialfoder – Jagt og Fritid
Sibiriensvej 236, 5300 Kerteminde
Tlf: +45 65323196 – www.sibiriens.dk

Kerteminde Haven ved Havet ØST
Oplev endnu mere af denne skønne destination

VisitKerteminde – en del af Erhverv & Turisme i Kerteminde

Erhverv & Turisme i Kerteminde er din fælles indgang til erhverv og turisme i hele Kerteminde Kommune.

Har du som turist, erhvervsdrivende eller borger brug for info eller rådgivning, står Erhverv & Turisme i Kerteminde klar til at hjælpe dig.

oplev kerteminde

flyt til kerteminde

kerteminde erhverv

vi støtter