Kerteminde Vest

Aktiv i Munkebo

Midt i Munkebo ligger Munkebo Multipark, et fantastisk grønt område med masser af aktiviteter for hele familien. En sti, der er som skabt til løbe- eller vandreture, forbinder Skaterparken, Friluftsområdet og Legepladsen. Det er muligt at overnatte i shelters i Munkebo Multipark.

Ved siden af Multiparken ligger Munkebo Idrætscenter, der giver adgang til både svømmehal og bowlingbaner.

Munkebo Bakke, det højeste punkt på Kertemindeegnen, er der en helt enestående udsigt og overblik over Munkebos beliggenhed ved vandet mod både nord og syd.

Vikingerne har formentlig haft glæde af udsigten fra Munkebo Bakke, hvor de har kunnet overskue venners og fjenders bevægelser. Udgravninger på Munkebo Bakke har påvist forbindelsen mellem bakken og de vikinger, der gravsatte en høvding ved Ladby, syd for noret.

Nær Munkebo Bakke ligger Munkebo Miniby, en kopi af Munkebo by, som byen så ud før 1959, da Lindøværftet blev bygget og fuldstændig forandrede byen.

Munkebos uovertrufne natur kan også nydes på en vandretur, blandt andet via den 20 km lange Munkebosti. Mod nord ud mod Odense Fjord ligger den lille havn Boels Bro og vest for byen, ud til Kertinge Nor, ligger Munkebo Småbådehavn.

I midten af Munkebo finder man restauranter og forretninger samt Munkebo Kulturhus, hvor flere end 40 foreninger tilbyder et stort udbud af aktiviteter alle ugens dage.

VisitKerteminde – en del af Erhverv & Turisme i Kerteminde

Erhverv & Turisme i Kerteminde er din fælles indgang til erhverv og turisme i Kerteminde Kommune.

Har du som turist, erhvervsdrivende eller borger brug for info eller rådgivning, står Erverv & Turisme i Kerteminde klar til at hjælpe dig.

oplev kerteminde

flyt til kerteminde

kerteminde erhverv

vi støtter