Kertemindes østlige del

Kerteminde Havneby

Kerteminde havn og marina er en perle på Fyn med gode faciliteter samt en hyggelig og afslappet atmosfære. Havnepromenaden har borde og bænke samt hyggelige grillpladser, hvor sejlerne kan nyde de lune aftner mens børnene hygger på legepladserne.

Hen over sommeren afholdes forskellige arrangementer på Marinaen.

Nord og syd for Kerteminde Marina ligger nogle af landets bedste og børnevenlige badestrande og vandet i og omkring Kerteminde egner sig fantastisk til alverdens vandaktiviteter.

Kerteminde by har smukke bygninger og idylliske gader hvor husene står side om side og hvor butiksstrøget og de nærliggende gader, med de mange specialbutikker trives i bedste velgående. Her finder man blandt andet vin, tøj, delikatesser, kunst og hyggelige spisesteder samt større og mindre gallerier og museer, hvor Johannes Larsen Museet uden tvivl er byens flagskib.

Du kan i byen også besøge Koldkrigsbunkeren, Farvergården, Høkeren, Fjord & Bælt, Kerteminde Minigolf eller Great Northern som både byder på både golf og spa.

Lidt uden for byen ligger Vikingemuseet Ladby, hvor en vikingehøvding blev lagt til hvile med sit skib omkring år 980.

Ønsker du at nyde den uovertrufne natur, kan man blandt bevæge sig ud i de smukke Lundsgård skove, tage med Romsøbåden til den skønne ø Romsø i Storebælt eller besøg Sybergland, der indbyder til gåture, hyggelige stunder, med mulighed for overnatning i shelters.

Kerteminde Minigolf
Marinavejen 16, 5300 Kerteminde
Tlf: +45 65323466 – www.kertemindeminigolf.dk

Fjord&Bælt
Margrethes Pl. 1, 5300 Kerteminde
Tlf: +45 65324200 - www.fjordbaelt.dk

VisitKerteminde – en del af Erhverv & Turisme i Kerteminde

Erhverv & Turisme i Kerteminde er din fælles indgang til erhverv og turisme i Kerteminde Kommune.

Har du som turist, erhvervsdrivende eller borger brug for info eller rådgivning, står Erhverv & Turisme i Kerteminde klar til at hjælpe dig.

oplev kerteminde

flyt til kerteminde

kerteminde erhverv

vi støtter