Gå til indhold

Kerteminde Haven ved Havet Øst

Kerteminde Havneby

Kerteminde havn og marina er en perle på Fyn med gode faciliteter samt en hyggelig og afslappet atmosfære. Havnepromenaden har borde og bænke samt hyggelige grillpladser, hvor sejlerne kan nyde de lune aftner mens børnene hygger på legepladserne.

Hen over sommeren afholdes forskellige arrangementer på Marinaen.

Nord og syd for Kerteminde Marina ligger nogle af landets bedste og børnevenlige badestrande og vandet i og omkring Kerteminde egner sig fantastisk til alverdens vandaktiviteter.

Kerteminde by har smukke bygninger og idylliske gader hvor husene står side om side og hvor butiksstrøget og de nærliggende gader, med de mange specialbutikker trives i bedste velgående. Her finder man blandt andet vin, tøj, delikatesser, kunst og hyggelige spisesteder samt større og mindre gallerier og museer, hvor Johannes Larsen Museet uden tvivl er byens flagskib.

Man kan i byen også besøge Koldkrigsbunkeren, Farvergården, Høkeren, Fjord & Bælt, Kerteminde Minigolf eller Great Northern som både byder på både golf og spa.

Lidt uden for byen ligger Vikingemuseet Ladby, hvor en vikingehøvding blev lagt til hvile med sit skib omkring år 980.

Ønsker man at nyde den uovertrufne natur, kan man blandt bevæge sig ud i de smukke Lundsgård skove, tage med Romsøbåden til den skønne ø Romsø i Storebælt eller besøg Sybergland, der indbyder til gåture, hyggelige stunder, med mulighed for overnatning i shelters.

Kerteminde Minigolf
Marinavejen 16, 5300 Kerteminde

Tlf: +45 65323466 – www.kertemindeminigolf.dk

Fjord&Bælt
Margrethes Pl. 1, 5300 Kerteminde

Tlf: +45 65324200 - www.fjordbaelt.dk

VisitKerteminde – en del af ETKerteminde

ETKerteminde er den fælles indgang til erhverv og turisme i Kerteminde Haven ved Havet.

Har du som erhvervsdrivende, borger eller gæst brug for information eller rådgivning står ETKerteminde klar til at hjælpe.

oplev kerteminde

flyt til kerteminde

kerteminde erhverv

vi støtter

Del din ferie: